Bridgetips

Bridgetips

Wilt u beter worden in bridge? Wij hebben hieronder een aantal bridgetips voor u opgesteld. Met deze bridgetips kunt u inspiratie opdoen, kunt leren over de strategieën, technieken en andere zaken om een gevorderde speler te worden! 

Tip 1: Speel met de juiste partner

Door met een goede partner te spelen, hebt u meer kans om het spel te winnen. Een juiste partner kunt u vinden door met veel verschillende partners te spelen. Zo merkt u met wie u goed kunt samen werken en welke technieken uw medespelers hebben. Als u de juiste partner gevonden heeft kunt u afspraken maken en op elkaar leren inspelen. Zo kunt u het spel samen optimaal goed spelen. 

Tip 2: Ontwikkel uw kennis, door bridge te leren

Door uw kennis uit te breiden wordt u beter in het spel. Dit komt doordat u leert over nieuwe en effectieve technieken en strategieën. Door deze uit te proberen ontdekt u welke techniek bij u past en welke het beste werkt. Ontwikkeling doet u op door boeken te lezen, les te krijgen van bridgedocenten en door goed op te letten wat uw tegenstanders doen. Bridge leren is dus helemaal niet moeilijk.

Tip 3: Speel het spel vaak

Door het spel vaak te spelen leert u veel technieken en strategieën kennen. Als u plezier hebt in het spel dan gaat u het spel eerder en vaker spelen, dus probeer het spel te spelen door veel kennis op te doen en het spel met leuke mensen te spelen. Zo speelt u het spel vaker en bent u uiteindelijk meer thuis in het spel. 

Tip 4: Bezoek of en toe websites over bridge

Door af en toe een aantal websites te bezoeken leert u nieuwe informatie over bridge, hoe meer informatie u opdoet hoe meer u het spel gaat snappen en het dus ook makkelijker gaat. 

Terug naar overzicht